Vacancy

ERVAREN HEFTRUCKCHAUFFEUR (LANGE VORKEN) - 2 PLOEGEN - OPTIE VAST (M/V)

Region Gent
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/551/202028708

Function

Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Voor het laden en lossen van containers zijn wij op zoek naar heftruckbestuurders die vlot met lange vorken (lepels) kunnen rijden. Hiernaast zal je ook instaan voor het scannen van de ontvangen goederen. Hiervoor zijn wij op zoek naar iemand die computervaardig is of op z'n minst aanleg heeft om vlot met een computer te werken. Ten allen tijde kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Tewerkstellingsuren: 2 ploegen Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14 tot 22u BEN JIJ DIE PERSOON DIE WIJ ZOEKEN? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar katoennatiegent.jobs@konvert.be!

Your profile

- Je hebt reeds ervaring met een heftruck met lange lepels/vorken (2m40), een heftruckattest is geen vereiste - Je bent vlot Nederlandstalig, een goede kennis van de Engelse taal is een pluspunt - Je kan in een twee ploegen systeem werken - Je bent gemotiveerd en betrouwbaar en draagt veiligheid hoog in het vaandel - Je wil u op lange termijn voor de firma engageren - Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar uren als naar taken toe - Naast heftruckwerk ben je ook bereid om andere taken in het magazijn te verrichten. Manueel werk schrikt jou niet af! - Je beschikt over een juiste werkattitude en weet van aanpakken - Je ziet werk en streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent kwaliteitsbewust

What do we offer?

- Een uurloon van 12,6981 euro. Indien je 24/30 haalt voor de afdelingsgebonden heftrucktest, ontvang je een uurloon van 13,2883 euro. - Indien je in ploegen werkt ontvang je een ploegenpremie van 7.5% - Maaltijdcheques van 6,50 euro per gewerkte dag - Je komt terecht in een continu veranderend en groeiend bedrijf ("Onderneming van het jaar 2014") met een hands - on, no nonsense mentaliteit waar plaats is voor groei binnen de eigen organisatie. - Na een succesvolle interimperiode wordt jou een vast contract aangeboden.

Jobrelated competences

  • De machine voor goederenbehandeling selecteren en voorbereiden volgens de kenmerken van de producten en de omstandigheden
  • De opvolggegevens registreren en aan de betrokken dienst bezorgen
  • Goederen in opslagzones plaatsen
  • De toestand van de onderdelen en uitrusting controleren Eerstelijnsonderhoud uitvoeren
  • De toestand van de ladingen controleren en afwijkingen identificeren Afwijkingen aan de betrokken dienst melden
  • Goederen laden en lossen overeenkomstig de ophaal- of leveringseisen
  • Ladingen over verschillende posten van de locatie verdelen (productieketen, "picking"-zone, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Katoen Natie Gent

Fritiof Nilsson piratenstr. G1 B22 - 9042 Desteldonk

+32 9 327 00 13

katoennatiegent.jobs@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy