Vacancy

TRAINEESHIP LOGISTIEK - OPTIE VAST (M/V)

Region Gent
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/551/202028701

Function

Wereldwijd combineert de "KATOEN NATIE GROEP" engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft 94 vestigingen verspreid over 24 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt meer dan 10.000 mensen tewerk. De Business Unit Consumer Goods & Industry beheert de logistiek en distributie van goederen zoals: textiel, DIY producten, voeding, producten met een industriële toepassingen, E-commerce enzovoort. Onder het motto 'our people make the difference', zijn wij voor de vestiging in Gent op zoek naar gemotiveerde en gedreven Management Trainees. Heb je een duidelijke affiniteit met Logistiek en wil je jouw kennis verder uitbreiden? Ben je bereid te investeren in jezelf, ben je een doorzetter en heb je een hands-on mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Als Management Trainee volg je een doorgroeitraject van 2 jaar. Je begint te werken in de magazijnen waar je ongeveer een halfjaar polyvalente functies bekleedt (in ploegensysteem) om zo het bedrijf van binnenuit te leren kennen. Er wordt jou geleidelijk aan meer verantwoordelijkheid doorgeschoven. Na jouw traineeship wordt je ingezet als operations manager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en superviseren van de administratieve bediendes en het operationeel personeel, de opvolging van de logistieke processen binnen de verschillende operaties, doorgedreven contact met de klant,... Kortom, je trekt het niveau binnen de operaties naar omhoog en optimaliseert de logistieke processen.

Your profile

- Je bent in het bezit van een Master diploma. Bij voorkeur in de richting economie (vb. handelswetenschappen, TEW,...), engineering of IT. - Je bent net afgestudeerd of hebt net een eerste werkervaring achter de rug. - Je hebt een passie voor logistiek en hebt de ambitie om actief aan de slag te gaan als operations manager. Meewerken in de operaties schrikt jou dus helemaal niet af. (hands on ingesteldheid) - Je beschikt over een goede intelligentie om het volledige logistieke proces te overzien en in goede banen te leiden. - Je kan vlot met een computer overweg en hebt aanleg om vlot met een scansysteem te leren werken (IT intelligentie). - Je beschikt over leidinggevende capaciteiten of hebt hier aanleg voor. - Je bent een gedreven en gemotiveerde persoon die zich op lange termijn voor de firma wil engageren. - Je bent flexibel ingesteld, zowel naar taken als naar uren toe. Je bent bereid om in verschillende ploegenstelsels te werken. - Je bent een ondernemend en selfmade persoon die van aanpakken weet en over een enorme dosis doorzettingsvermogen beschikt, met zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent stressbestendig. Tijdens drukke periodes slaag je er steeds in om de juiste prioriteiten te stellen. - Je bent kwaliteitsbewust en houdt veiligheid hoog in het vaandel. - Je beschikt over een gezonde portie ambitie, maar onderaan de ladder starten schrikt jou ook niet af. - Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal. - Je bent woonachtig in de regio van Gent en bent bereid tot opdrachten in het buitenland. Ben jij het talent dat wij zoeken? Heb je interesse in deze job of wens je meer informatie? Neem gerust contact op via katoennatiegent.jobs@konvert.be of 09 327 00 13. Versnel de verwerking van uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site www.konvert.be en te reageren. Discretie verzekerd!

What do we offer?

- Wij bieden jou een uitdagende en gevarieerde functie (zowel in binnen- als buitenland) in een zeer snel groeiend en dynamisch bedrijf ("Onderneming van het jaar 2014") met sterke en vlakke no-nonsense bedrijfscultuur. - Wij bieden jou de kans op een lange termijn tewerkstelling binnen een internationale omgeving waar plaats is voor groei binnen de eigen organisatie. - Je start met een aantrekkelijk salarispakket, volgens de barema's van de logistiek, aangevuld met extralegale voordelen. - Je krijgt een doorgedreven 'hands on' opleiding op de werkvloer. Je leert op korte termijn veel bij en gaat hier effectief mee aan de slag. - Na een succesvolle interimperiode wordt er overgegaan naar een vast contract. Na een succesvolle screening wordt de opstart zo snel mogelijk voorzien.

Jobrelated competences

  • Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, ...) of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...)
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren
  • Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, ...)
  • Stuurinstrumenten ontwikkelen voor aankoop-, bevoorradings- of verzenddiensten en locaties (platformen, opslagplaatsen, ...)
  • De logistieke strategie van een organisatie ontwikkelen of meewerken aan de ontwikkeling en toepassing ervan
  • Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie
  • Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen
  • De modaliteiten voor het transport van producten organiseren, implementeren en de uitvoering controleren
  • De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren
  • Het budget van een organisatie bepalen en opvolgen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Katoen Natie Gent

Fritiof Nilsson piratenstr. G1 B22 - 9042 Desteldonk

+32 9 327 00 13

katoennatiegent.jobs@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy