Vacancy

WAREHOUSE ADMINISTRATOR (M/V)

Region Waasland
Fixed
Reference: 7/508/202246909

Function

Als Warehouse administrator (junior) ga je aan de slag in de Waaslandhaven. Samen met 4 collega's ben je verantwoordelijk voor het douane-technisch afhandelen van de dossiers. Wij zijn op zoek naar enthousiast nieuw talent om het Douane-team te vervolledigen. Denk jij dat je de geknipte persoon bent? Lees dan snel hieronder wat we van jou verwachten. WAT? Het verzorgen van het ontvangst en een correcte registratie van transporteurs en bezoekers maakt deel uit van jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast zorg je voor een correcte douane-technische afhandeling van dossiers en communiceer je tijdig naar de verschillende interne afdelingen. Dit wil zeggen dat je douanedocumenten opstelt, verdeelt en verifieert. Hierop voer je plichtsbewuste controles uit. Tot slot houd je toezicht bij goederenbehandeling.

Your profile

WIE BEN JIJ? Een communicatieve teamplayer die op zijn/haar strepen staat. Je beschikt over een A2-diploma of gelijkwaardig door ervaring. Qua talen beschik je over kennis van het Nederlands en Engels en een basiskennis van het Frans. Kennis van andere talen is een pluspunt, evenals een basiskennis PLDA / douanewetgeving. Voor de uitvoering van deze functie moet je in het bezit zijn van een rijbewijs B. Kortom, wij zoeken een communicatieve, collegiale teamplayer die probleemoplossend denkt, stressbestendig is en nauwgezet kan werken. WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU? Samen met je team streef je naar het beste resultaat. Jullie vormen een cruciale schakel in onze logistieke dienstverlening, daarom verwachten wij de nodige accuraatheid , discipline en leergierigheid. Daarenboven communiceer je op een duidelijke manier naar zowel interne diensten als externe partijen.

What do we offer?

Je komt terecht in een leuk team in een internationaal bedrijf waar je veel kan bijleren. Je krijgt meteen een vast contract, je moet niet eerst een interimperiode doorlopen.

Jobrelated competences

 • Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen
 • Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie
 • De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden
 • De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren
 • De logistieke strategie van een organisatie ontwikkelen of meewerken aan de ontwikkeling en toepassing ervan
 • De modaliteiten voor het transport van producten organiseren, implementeren en de uitvoering controleren
 • Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, ...) of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...)
 • Het budget van een organisatie bepalen en opvolgen
 • Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, ...)
 • Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren
 • Logistieke activiteiten organiseren en op elkaar afstemmen volgens de behoeften van de klant en de eisen van de leverancier
 • Stuurinstrumenten ontwikkelen voor aankoop-, bevoorradings- of verzenddiensten en locaties (platformen, opslagplaatsen, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Beveren

Grote Markt 34 - 9120 Beveren-Waas

+32 3 755 81 87

beveren.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy