Vacancy

ONDERHOUDSTECHNIEKER BRANDBEVEILIGING (M/V)

Region Waasland
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/508/202202177

Function

Als technieker begeef je je dagelijks bij de klanten en voer je zelfstandig onderhoud uit op de sprinklerinstallaties. Ook het wekelijks testen en proefdraaien van dieselmotoren, kleine herstellingen en interventies op deze installatie behoren tot je takenpakket. Onze klant zoekt een gemotiveerde onderhoudstechnieker sprinklers (m/v) voor de vestiging in Kruibeke.

Your profile

Vereisten voor deze job:  Ervaring in sprinklerinstallaties is een pluspunt  Technisch inzicht – “problem solver”  Klantgericht en communicatief  Teamplayer die ook zelfstandig kan werken  Je bent zorgvuldig met procedures en werkdocumenten  VCA attest reeds in uw bezit is een pluspunt  Attest vorkheftruck en hoogwerker reeds in bezit is een pluspunt  Kennis elektriciteit is een pluspunt.  Uitstekende kennis Nederlands Vaardigheden:  De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,…) en de kritieke punten (slijtage, smering,…) controleren.  De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu,…).  Domein: piping – sprinklertechniek - onderhoud.  De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst.  Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren.

What do we offer?

 Vaste job met dag uren  Een afwisselende en boeiende job  Opleiding on-the-job  Een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen naar leeftijd en ervaring  Plaats tewerkstelling: Oost-Vlaanderen – Grens Antwerpen

Jobrelated competences

  • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek
  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...
  • De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu, ...)
  • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren
  • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst
  • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)
  • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Beveren

Grote Markt 34 - 9120 Beveren-Waas

+32 3 755 81 87

beveren.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy