Vacancy

TWEETALIG KLANTENADVISEUR (M/V)

Region Antwerpen
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/508/202033082

Function

Als dossierbeheerder telefoonverzekeringen ga je aan de slag op onze claimafdeling en werk je in een jong en dynamisch team. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als via email en beoordeelt daarbij voornamelijk schadegevallen voor smartphones en multimedia toestellen. Daarnaast vervul je verscheidene bijhorende administratieve taken en sta je onder meer in voor de controle en het goedkeuren van (herstellings)bestekken.

Your profile

Kennis verzekeringen is een pluspunt * Technische kennis van smartphones en multimedia toestellen is een vereiste * Je bent een teamplayer en gemotiveerd * Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en Frans (zowel gesproken als schriftelijk) * Je houdt van veelvuldig telefonisch klantencontact * Je kan werken tussen 8u en 18u * Infosessie is op 5 en 19 november in de voormiddag. 

What do we offer?

* Contract onbepaalde duur * Bonusplan * Hospitalisatieverzekering * Tandzorgplan * Maaltijd- en ecocheques * Coaching en opleiding

Jobrelated competences

  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Beveren

Grote Markt 34 - 9120 Beveren-Waas

+32 3 755 81 87

beveren.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy