UTILITY OPERATOR - FOCUS OP BIOLOGISCHE WATERZUIVERING (M/V)

LOCATION Region Waasland
CATEGORY Installation, Maintenance And Repairs
SECTOR Chemical, petrochemical and pharmaceutical
CONTRACT Fixed
REFERENCE 7/508/201935297

PROFILE

Als Utility Operator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en optimaliseren van de installaties in het utilitiesbereik (stoom, waterbehandeling, biologische waterzuivering, tankwagenverlading e.a.). Voor deze positie zou je focus liggen op de biologische waterzuivering.
Je taken omvatten het controleren en bijsturen van de installaties in de field. Je doel is om er zo voor te zorgen dat de verschillende units veilig, milieuvriendelijk, storingsvrij en binnen de wettelijke normen opereren en dit ter ondersteuning van de productie.
Je voert zowel administratieve als technische taken en handelingen uit onder verantwoordelijkheid van de ploegleiding Utility.
• Volgt de toegewezen utility-installatie 'als goede huisvader‘ op om storingen te voorkomen of vroegtijdig te herkennen en op te lossen, het verrichten van paneltaken, indien vereist.
• Staat in voor orde en netheid in de toegewezen utility-installatie
• Draagt bij tot het analyseren en bijsturen van het proces aan de hand van meetresultaten en visuele controle (incl. controlerondgangen) in samenspraak met ploegleiding Utility.
• Doet een vooranalyse van problemen in the field, steeds in nauw overleg met ploegleiding Utility, aan de hand van diverse parameters in Aspen en/of op basis van de labo-analyses. Bereidt onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uitgevoerd door interne medewerkers alsook en door derde firma's (o.a. diverse reinigingswerkzaamheden) voor, begeleidt en volgt deze, incl. randvoorwaarden (werkvergunningen, PBM's, …) op.
• Start de toegewezen utility- installatie op en stelt af, eventueel in samenspraak met de shiftoperators.
• In specifieke gevallen uitvoeren van andere activiteiten in overeenstemming met de verworven vakkennis en ervaring binnen de Utility afdeling.

REQUIRED QUALIFICATIONS

• Bachelor biochemie of gelijkwaardig door ervaring
• Teamplayer
• Hands-on en initiatiefnemend
• Kennis van Biologische waterzuivering is een pluspunt

JOBRELATED COMPETENCES

- Controleren of de installaties werken en veilig zijn

- De hoeveelheid, de conformiteit en de beschikbaarheid van de grond- en reactiestoffen controleren (natrium, zuren, chloor, silicium, ...)

- De netheid van de installaties en controleapparatuur controleren en onderhouden (reactor, distillatiekolom, pH-meter, ...)

- De parameters van de machines en uitrusting controleren (temperatuur, druk, debiet, ...) Afwijkingen identificeren en bijstellen

- De verpakking en etikettering van producten controleren (luchtdichtheid, gewicht, vervaldatum) of manueel verpakken

- Gegevens voor productieopvolging registreren De informatie doorgeven aan de betrokkenen

- Productiefasen overzien of besturen: Extractie

- Stalen nemen van stoffen of producten, een referentie geven en voor analyse registreren

OFFER

Tewerkstelling in een bloeiend, chemisch bedrijf.
Dagfunctie.

Konvert Interim Beveren

Grote Markt 34
9120 Beveren-Waas
+32 (0)3 755 81 87

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy