FACILITY & MAINTENANCE ADMINISTRATOR (M/V)

LOCATION Region Waasland
CATEGORY Caretaking, Maintenance And Cleaning
SECTOR Port related
CONTRACT Temporary with a chance of permanent employment
REFERENCE 7/508/201914308

PROFILE

WAT?
Jij zal aan de slag gaan als sleutelfiguur binnen de Facility-afdeling, meer bepaald wat betreft hard facilities. Je zal verantwoordelijk zijn voor de opvolging en verbetering van dee infrastructuur, gebouwen en technische installaties. Er is ruimte voor jouw vernieuwende ideeën ter verbetering van het facilitair beleid. Hier sta je natuurlijk niet alleen voor, je komt terecht in een dynamisch team en rapporteert rechtstreeks aan de Facility & Maintenance Manager.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?
Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de noden op vlak van facilitybeheer en de communicatie hiervan aan de afdelingsmedewerkers die instaan voor het dagdagelijks facilitair beheer (brandbeveiligingssystemen, elektrische voorzieningen, CCTV, terreinen, gebouwen,…)
Je werkt actief mee aan projecten; je bereid prijsaanvragen voor, voert vergelijkingen uit en assisteert bij de keuze en beoordeling van leveranciers. Je implementeert en optimaliseert preventieve onderhoudssystemen, je volgt nieuwe procedures en wetgevingen op en staat in voor de correcte toepassing hiervan,…
Ook de dagelijkse rapportering behoort tot jouw takenpakket: opvolging van energieverbruik, KPI's, coordinatie en contole van de dagdagelijkse taken van de medewerkers & je verzorgt de correct communicatie naar ander betrokken diensten (operations, IT, Legal,…)

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je bent een uitstekende coördinator en organisator met heldere en directe communicatie skills.
Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma Facility management of gelijkwaardig door ervaring. Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt.
Je hebt een gezonde interesse in veiligheid, milieu en kwaliteitssystemen, je kan zelfstandig werken en je bent stressbestendig. Daarnaast is een basiskennis van Frans en Engels en een goede kennis van MS Office een must.

JOBRELATED COMPETENCES

- Een project leiden

- Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren

- Onderhoudsgegevens en storingen analyseren (historiek, defecten, ...), de oorzaken bepalen en corrigerende acties vastleggen

- Onderhoudsrapporten opmaken (kosten, termijnen, ...) Veranderingen en verbeteringen bepalen en aanbevelen (organisatie, werktuigen, materiaal, gereedschap, ...)

- Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen

- Technische ondersteuning en advies geven aan diensten en klanten (coördinatie, uitwerking, ...)

- Technische oplossingen bepalen voor het verbeteren van de uitrusting en installaties (kwaliteit, geschiktheid, cycli, veiligheid, ...)

- De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren

- Toezicht houden op de interventies en op de werking van uitrusting, materieel en installaties (keuringen, tests, proeven, instellingen, ...)

- De onderhoudsinterventies en procedures uitwerken of bijsturen

- Contracten met onderaannemers of leveranciers opvolgen en coördineren (verlengingen, nieuwe contracten, vervaldata, ...)

- De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

- De bevoegdheid en attesten van het personeel controleren

- De shutdowntijd van de installatie, de duur van de interventie en de kosten en middelen aan personeel, techniek, ... inschatten

OFFER

Bij onze klant ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Zij zijn een familiebedrijf resulterend in één visie met snelle beslissingen, dat zich door de jaren heen heeft weten te positioneren als een wereldwijd marktleider in opslag, transport, logistiek en andere gerelateerde activiteiten rond organische en andere hoogwaardige producten.

Konvert Interim Beveren

Grote Markt 34
9120 Beveren-Waas
+32 (0)3 755 81 87

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy