Vacancy

LOGISTIEK BEDIENDE - FORWARDER KENNIS DUITS (M/V)

Region Dendermonde - Wetteren
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/507/202107808

Function

Voor een bedrijf gelegen te Wetteren zijn wij op zoek naar een Forwarder Automotive met kennis van de Duitse taal.

Rekening houdend met de aard en de dringendheid van de zending maak je voor de klant de juiste keuze in transportmiddelen. Je plant deze in en je communiceert dit naar de klant. Door jouw ervaring en inzicht slaag je erin vaak ingewikkelde logistieke processen vlot te laten verlopen, waardoor de goederen de plaats van bestemming bereiken binnen de afgesproken tijd én prijs. Je onderhandelt je prijzen zowel bij klanten als leveranciers, gebaseerd op een correcte aan- en verkooppolitiek.

Your profile

 Je genoot een Bachelor- (of Master-) opleiding en je hebt reeds een relevante ervaring opgedaan (in een logistieke omgeving);
 Naast een relevante werkkennis van het gebruik en de toepassing van expeditiedocumenten, is ook de kennis van incoterms, wegvrachtreglementeringen, ... een sterke plus;
 Door jouw sterke organisatorische vaardigheden, je oplossings- en klantgericht werken en jouw gedrevenheid, slaag je erin om het verschil te willen én kunnen maken voor onze klanten inzake expeditie-activiteiten;
 Je bent Nederlandstalig en communiceert vlot in het Engels en Frans. Kennis van Duits is plus;
 Je hebt een actieve werkkennis van MS Word en MS Excel en je bent bereid om je te verdiepen in een bedrijfseigen expeditiepakket.
 Je bent administratief sterk, stressbestendig en commercieel ingesteld. Als teamspeler slaag je er ook in zelfstandig te werken.

What do we offer?

Men biedt een uitdagende en cruciale functie in een dynamisch en sterk groeiend logistiek bedrijf met duidelijke ambities.

Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om deze functie zelfstandig op te nemen, je verder te ontplooien en in team te werken.

Je kan rekenen op een marktconform salarispakket met extra legale voordelen.

Tenslotte word je professioneel ondersteund door collega’s en de organisatiemiddelen die toelaten op een aangename manier succesvol te worden/zijn.

De vlotte bereikbaarheid (gelegen aan afrit Wetteren - E40) is een absolute troef!

Jobrelated competences

  • De algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen (verloop van het transport, traceerbaarheid van de goederen, ...)
  • De facturering van het transport voorbereiden en/of controleren
  • De opvolggegevens registreren Afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen
  • De prijs voor het bevrachten en het transport opzoeken (transporteurs, onderaannemers, bevrachtingsbeurs, ...) De modaliteiten voor de aan- of verkoop van de transportdienst bepalen
  • De transport- en bevrachtingsdocumenten opstellen, controleren en aan de klanten, dienstverleners, ... overhandigen
  • Klanten informeren over de transportvoorwaarden (kostprijs, formaliteiten, ...) Een commerciële oplossing voorstellen
  • Samen met de klant de voorwaarden en de kostprijs van het transport preciseren De verschillende stappen van het transport organiseren (ophaling, levering, ...)
  • Tarieflijsten voor de verkoop en/of aankoop van een transportdienst opstellen volgens operationele of financiële criteria
  • Klachten noteren en de klant een eerste antwoord of oplossing aanreiken naargelang het probleem (vertraging, verlies, breuk, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

Antwerpsesteenweg 85 - 9040 Sint-Amandsberg

+32 9 219 09 82

sint-amandsberg.logistics@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy