Vacancy

MECANICIEN (M/V)

Region Oudenaarde - Ronse - Brakel
Fixed
Reference: 7/506/202108335

Function

Voor een bedrijf die marktleider is inzake automatisatie van blaasfabrieken, zijn wij op zoek naar een mecanicien. Jouw toewijding : Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde. Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

Your profile

Jouw talenten : Je bent gebeten door techniek en hebt kennis van (elekto)mechanica. Je bent een positief ingestelde collega die zelfstandig kan werken en goed functioneert in teamverband. Je bent stressbestendig en kan omgaan met deadlines.

What do we offer?

Onze toewijding : Een werkzeker, afwisselende job binnen een jong, groeiend bedrijf en een enthousiast team. Je werkt voor een financieel gezond bedrijf met een toonaangevende naam en een duidelijke toekomstvisie. Je mag rekenen op permanente vorming. Je verloning staat in verhouding tot jouw profiel en ervaring. je sluit aan bij onze groepsverzekering, hospitalisatie verzekering en hebt recht op maaltijdcheques.

Jobrelated competences

  • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)
  • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek
  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...
  • De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu, ...)
  • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst
  • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)
  • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Oudenaarde

Tacambaroplein 2 - 9700 Oudenaarde

+32 55 31 93 01

oudenaarde.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy