Vacancy

TECHNIEKER - TWEE PLOEGEN (M/V)

Region Waregem
Fixed
Reference: 7/506/202028730

Function

Voor een gekend bedrijf, regio Wielsbeke, zijn wij momenteel op zoek naar een technieker voor het weekend. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: - Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. - Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. - Uitbreidingen machinepark. - Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt. - Aanpassen van bestaande installaties (bv. kableren). - Correct hanteren van het gereedschap in het atelier. - Na depannage werkpost steeds proper achterlaten. - Veiligheidsvoorschriften strikt naleven.

Your profile

- Ervaring als technieker in productieomgeving is vereist. - Stressbestendig. - Probleemoplossend werken. - Initiatief nemen / Zelfstandig werken. - Nauwkeurig. - Zeer goede kennis van het Nederlands.

What do we offer?

- Vast contract na een geslaagde interimperiode. - Aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen. - Job met verantwoordelijkheid. - Tewerkstelling in twee ploegen.

Jobrelated competences

  • Een defect of storing van elektrische oorsprong of onreglementaire situaties lokaliseren en diagnosticeren
  • Voorbereidende tests uitvoeren voor het in werking stellen van de elektrische installatie of uitrusting
  • De elektrische isolatie controleren en de oorsprong van stroomlekken opsporen
  • Bepalen welke herstellingen aan de elektrische installatie of uitrusting nodig zijn en de defecte onderdelen opsporen
  • De onderdelen van de drager (behuizing, kasten, afdekking, ...) demonteren, vervangen of herstellen
  • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst
  • De voorwaarden en modaliteiten voor interventies aan elektrische installaties of uitrusting bepalen en het gereedschap klaarmaken

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Oudenaarde

Tacambaroplein 2 - 9700 Oudenaarde

+32 55 31 93 01

oudenaarde.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy