Vacancy

BLECKMANN ZOEKT LOGISTIC TRAINEES MET AMBITIE EN DRIVE - (M/V)

Region Gent
Temporary with a chance of permanent employment
14,54 euros per hour
Reference: 7/504/202259959

Function

Konvert zoekt TRAINEES voor Bleckmann, een toonaangevende logistieke speler in de modewereld! Zij hebben diverse vestigingen in België en zoeken heel wat dynamische en leergierige starters voor diverse afdelingen:

- Ben jij afgestudeerd of studeer je dit jaar af in een Bachelor of Master? Of heb je een Bachelor of Masterrichting aangevat, maar niet afgewerkt?

- Sta je er voor open om terecht te komen in een internationaal en sterk groeiend bedrijf dat op zoek is naar jonge ambitieuze mensen die ze intern kunnen opleiden om door te stromen naar diverse divisies (operations, IT, finance, HR ...)

- Ben je bereid een maand mee te draaien op de werkvloer om daarna al door te groeien tot teamleader en verder opgeleid te worden?

- Ben je vooral heel flexibel naar taken, uren en afstand? (bereid om te werken in (vaste) ploegen)

 

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 

Je spreekt goed Engels en hebt een degelijke (basis)kennis van het Nederlands (Engels is de voertaal dus een goede basiskennis hiervan is wel vereist).

Een eigen wagen is een groot pluspunt maar geen must. Enthousiasme, ambitie en GOESTING des te meer! 

Your profile

Bachelor of Master denkniveau

je spreekt bij voorkeur Nederlands én Engels (kennis Engels is vereist, een degelijke basis van het Nederlands is een pluspunt)

je bent zeer flexibel en hands-on (starten op de werkvloer)

je bent ambitieus en leergierig: je hebt GOESTING om te werken en bij te leren

je beschikt over een goed analytisch denkvermogen en durft out-of-the-box denken

De belangrijkste vereiste is dat je geboeid bent door de logistieke sector of deze op zijn minst van A tot Z wil leren kennen (ervaring of voorkennis is niet nodig) en dat je zin hebt om carrière te maken binnen een grote internationale en nog steeds groeiende onderneming, maar waar veel ruimte is voor zelfontplooiing, persoonlijke groei, eigen ideeën en projecten, ... kortom, waar je een - hopelijk lange - carrière kan uitbouwen, gebaseerd op je competenties en interesses.

What do we offer?

een uitgebreid opleidingstraject met veel uitdaging binnen een sterk groeiende en internationale onderneming

startloon = 14.5410 euro bruto per uur, aangevuld met ploegenpremie en maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag. (bediendencontract)

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Lokeren

Markt 6 - 9160 Lokeren

+32 9 349 29 29

lokeren.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy