Vacancy

CUSTOMER SERVICE CENTER MEDEWEKER (M/V)

Region Waasland
Fixed
Reference: 7/504/202166540

Function

Voor een dienstverlenend bedrijf in Melsele zijn we op zoek naar een tijdelijke administratief bediende die niet bang is om een handje toe te steken in het magazijn. Je bent verantwoordelijk voor de administratief-technische taken binnen het Customer Service Center van jouw Branch. Het administratief- technisch werk omvat het beheer van het DPC systeem (Documented Pest Control) zoals het opmaken en dagelijks beheer van de grondplannen, beheer van intranet en extranet, opzetten van routings voor de technische dienst en de klant. Het administratief-planningswerk omvat het inplannen van nieuwe opdrachten, de opvolging en bijsturing van de planning. Je werkt nauw samen met een Accountmanager en de technische dienst. Telefonisch contact schrikt je niet af, je kunt prioriteiten stellen en je bent stressbestendig. Je rapporteert aan de Customer Service Center Manager. Wie zoeken we? Je hebt een uitstekende kennis van het office-pakket en sterke administratieve vaardigheden. Je hebt 1-3 jaar ervaring in administratie, bij voorkeur met ervaring in dispatching (geen must). Je hebt een Bachelorsdiploma en je bent drietalig (Nederlands/ Frans/ Engels).

Your profile

- Al een eerste werkervaring in onthaal & telefonie - Waken over het aannemen van de materialen voor het magazijn. Je bent als het ware de contactpersoon tussen - het magazijn en het onthaal. - Communicatief sterk: klantencontact in drie talen (Nederlands, Frans, Engels) vormt geen probleem. - Je bent steeds vriendelijk en professioneel en hebt een verzorgd voorkomen. Je bent immers verantwoordelijk voor het eerste klantencontact en dus ook een stukje het uithangbord van ons bedrijf. - Niet bang om ook manueel werk te verrichten. Onder jouw toezicht oogt het magazijn steeds ordelijk. - Administratief sterk genoeg om ook andere taken mee te ondersteunen binnen het team.

What do we offer?

Wat bieden we? Een boeiende en gevarieerde functie in een stabiele werkomgeving met aandacht voor de medewerker. Een gezonde financiële structuur stelt je in staat om toekomstgericht te werken. Voldoende mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling, interne opleiding, gekoppeld aan een competitief pakket.

Jobrelated competences

  • Administratieve dossiers samenstellen Gegevens, de actualisatie van gegevens, terugzendingen of aanmaningen controleren
  • Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren
  • Brieven, tabellen, ... invoeren volgens instructies
  • Personen onthalen en hun vraag identificeren
  • Documenten coderen, klasseren en archiveren
  • Telefonische oproepen aannemen Doorverbinden naar de gevraagde gesprekspartners Een boodschap noteren
  • Kopieerwerk verrichten

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Lokeren

Markt 6 - 9160 Lokeren

+32 9 349 29 29

lokeren.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy