Vacancy

INSIDE SALES EEKLO (M/V)

Region Eeklo - Zelzate
Fixed
Reference: 7/503/202202087

Function

Konvert zoekt voor een groeiende groothandel van badkamers, keukens, verwarming ,ventilatie en airco een inside sales medewerker.

Wat is jouw rol:
- In deze rol lever jij een belangrijke bijdrage om onze doelstellingen qua omzet en klanttevredenheid te kunnen realiseren en dus ook aan onze verdere groei als onderneming.
- Je ontvangt de eindklanten op een persoonlijke en enthousiaste manier in onze toonzaal, begeleidt hen bij het kiezen van hun geprefereerde badkamer en sluit de verkoop af.
- Je bent het aanspreekpunt van onze business partners: je bezorgt hen de bevestiging voor akkoord van de eindklant en volgt het dossier verder proactief op zodat de overeengekomen deadlines gerespecteerd blijven.
- Bij definitief akkoord tussen de business partner en de eindklant over de inhoud van de offerte en de planning van de installatie, finaliseer jij het dossier voor je collega’s van de logistiek.

 

Your profile

- Je hebt reeds een eerste succesvolle commerciële ervaring opgedaan, bij voorkeur met een technisch, bouwgerelateerd product. Speelde die ervaring zich af in de wereld van de badkamers is dat uiteraard meegenomen, maar geen must. Uiteraard ben je wel gepassioneerd door alles wat met woning en bouw te maken heeft.
- Je hebt een graduaatsdiploma in commerciële of technische richting of opereert op een gelijkwaar-dig niveau door ervaring
- Je beschikt over een groot luister- en inlevingsvermogen, maar wordt evengoed gedreven om een verkoopgesprek af te kunnen ronden met een duidelijk akkoord.
- Je bent resultaatgedreven, zowel wat je individuele objectieven betreft als die van je team en organisatie.
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; kennis van Frans, Duits en Engels is een meerwaarde.

What do we offer?

- Een uitdagende en boeiende job in een groeiend bedrijf.
- Je komt terecht in een gedreven team met focus op resultaat, kwaliteit, teamwork en een open communicatie.
- Je bent geen nummer. Persoonlijke resultaten worden opgemerkt en gewaardeerd en bieden uitzicht op concrete carrièrekansen.
- Wij ondersteunen je hierbij door een permanente aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Jobrelated competences

  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)
  • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)
  • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten
  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Eeklo

Kon. Astridplein 38 - 9900 Eeklo

+32 9 377 08 44

eeklo.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy