Vacancy

PROJECTTEKENAAR (M/V)

Region Eeklo - Zelzate
Fixed
Reference: 7/503/202028758

Function

Voor een bedrijf in Eeklo zijn wij op zoek naar een projecttekenaar. Jouw functie: - Je staat in voor de initiatie en opvolging van de uitvoeringsdossiers van zeer uiteenlopende staalconstructies. Je maakt de materiaalbestellingen op, bereidt het productiedossier voor de werkplaats en het montagedossier voor de werf voor en stelt tenslotte de eindafrekening op. - Je coördineert de contacten tussen de productieleider, de werfleider en het tekenbureau. - Performante 3D tekensoftware staat ter beschikking om de staalconstructies driedimensionaal te modelleren en te detailleren. Vanuit deze tekensoftware geef je met zin voor detail vorm aan de werkhuistekeningen en de montagetekeningen. - Daarnaast werk je de montagetekeningen uit van bruggen, sluisdeuren of hoogbouwprojecten en volgt de technische vragen van de montage op. - Je werkt nauw samen met de projectleider, de projectingenieur en jouw collega's tekenaars. Zij staan steeds ter beschikking om jou in te wijden in de fascinerende wereld van bruggen, sluisdeuren en hoogbouwprojecten. Zowel voor schoolverlaters als mensen met ervaring. Interesse? Mail je CV naar eeklo.interim@konvert.be of bel naar 09 377 08 44!

Your profile

- Je hebt ervaring of beschikt over het juiste diploma. - Je heb kennis van Autocad, MS-Word en MS-Excel. - Ervaring met TEKLA is een pluspunt maar geen absolute noodzaak. - Kennis van Frans en Engels is een pluspunt. - Je bent een echte teamplayer en zet je altijd volledig in om opdrachten vlot en nauwgezet af te werken.

What do we offer?

- Een technisch gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid waarin je kan meewerken aan internationale projecten. - Je komt terecht in een bedrijf in volle expansie waar belang gehecht wordt aan inzet en beroepsfierheid. - Je kunt mee evolueren binnen een snel groeiend en innoverend bedrijf in een internationale context. - Je maakt deel uit van een sterk geëngageerd team. - Een competitief salarispakket aangevuld met een aantal extralegale voordelen. Optie vast na geslaagde interimperiode. Je kan onmiddellijk opstarten.

Jobrelated competences

  • Diensten van het bedrijf of de klanten technisch ondersteunen
  • De vraag identificeren Ruwe schetsen, schema's met onderdelen, systemen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) uitwerken
  • Dimensies bepalen voor onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen)
  • Functionele, fysische, afmetings-, structurele of geometrische vereisten voor onderdelen, producten, ... bepalen en berekenen
  • Onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) bestuderen en ontwerpen
  • Plannen met details, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) uitwerken en aanpassen
  • Specificaties en de prijs van onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) bepalen
  • Stuklijsten van de plannen en technische dossiers samenstellen en aanpassen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Eeklo

Kon. Astridplein 38 - 9900 Eeklo

+32 9 377 08 44

eeklo.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy