Vacancy

HEFTRUCK TWEE PLOEGEN (M/V)

Region Kortrijk
Temporary with a chance of permanent employment
14,00 euros per hour
Reference: 7/305/202121590

Function

Konvert Kortrijk zoekt voor een bedrijf gespecialiseerd in glas een heftrucker die de rechterhand van de productieleider wil worden. Je verplaatst de producten van werkpost naar werkpost, en komt zo met alle collega's in contact. Je hoort en ziet veel, krijgt veel verantwoordelijkheid en werkt nauw samen met de productieleider.

 

Your profile

Je spreekt zowel Nederlands als Frans. Je hebt relevante ervaring met de heftruck en beschikt over een geldig heftruckattest. Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou een absolute prioriteit. Je bent een teamspeler, leergierig en flexibel. Je wil graag in twee ploegen werken.

 

 

What do we offer?

Je wordt goed betaald, en krijgt daarbovenop nog een stiptheidspremie en maaltijdcheques. Je wordt vanaf het begin goed opgeleid en ondersteund om de firma en je job te leren kennen zoals het hoort. Na een geslaagde proefperiode, krijg je je vast contract.

Jobrelated competences

  • Een machine gebruiken waarvoor een opleiding of attest vereist is: Heftruck
  • Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Kortrijk Centrum

Leiestraat 2 - 8500 Kortrijk

+32 56 53 35 76

kortrijk.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy