Vacancy

TECHNIEKER NACHT (M/V)

Region Waregem
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/305/202101068

Function

Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden. Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

Your profile

Je bent technisch geschoold (bachelor of A2 opleiding of gelijkwaardig door ervaring) en hebt een uitgesproken interesse voor techniek. Je kan bij sterke voorkeur terugblikken op een aantal jaar relevante werkervaring als technieker, binnen een productie-omgeving. Uiteraard is ervaring binnen een voedingsbedrijf een sterke troef. Je bent bereid te werken in een vast nachtploeg-stelsel. Veiligheid, orde & netheid, discipline en stiptheid typeren jou.

What do we offer?

Een marktconform salaris in lijn met jouw kennis en ervaring, verschillende extralegale voordelen aangevuld met een hospitalisatie verzekering op basis van een fulltime dienstverband. Een uitdagende functie met ruimte voor autonomie en eigen initiatieven waar je invloed hebt. De kans om deel uit te maken van een strek groeiend familiebedrijf waar er een collegiale en mensgerichte sfeer. Een “leger” collega's die jou met raad en daad bijstaan.

Jobrelated competences

  • De conformiteit van gereedschap en productiemachines controleren of op punt stellen
  • De productietijd en productiekosten evalueren en uitrekenen De prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen
  • Fabricage-, goedkeurings- of installatiedocumenten opstellen (assortimenten, procedures, bestekken, ...) De conformiteit van de uitvoering controleren
  • Fabricageprogramma's bepalen en realiseren (numerieke besturingen, bewerkingscentra, automaten, ...)
  • Informatie- en opvolgdocumenten samenstellen en actualiseren (stuklijsten, technische documentatie, ...)
  • Onderdelen van fabricage analyseren De processen, middelen en technische procedures bepalen
  • Storingen identificeren en analyseren, corrigerende acties bepalen en de uitvoering ervan opvolgen
  • Werkplaatsen, vestigingen of modaliteiten voor goederenbehandeling en opslag van de producten bestuderen
  • Technische steun verlenen aan operatoren en diensten voor kwaliteit, studies en productie

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Kortrijk Centrum

Leiestraat 2 - 8500 Kortrijk

+32 56 53 35 76

kortrijk.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy