Vacancy

TECHNIEKER - DAG (M/V)

Region Waregem
Fixed
Reference: 7/305/202033977

Function

Voor een gekend bedrijf, regio Wielsbeke, zijn we op zoek naar een technieker. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: - Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen - Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. - Uitbreidingen machinepark - Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt - Aanpassen van bestaande installaties (bv. kableren) - Correct hanteren van het gereedschap in het atelier - Na depannage werkpost steeds proper achterlaten - Veiligheidsvoorschriften strikt naleven.

Your profile

- Je hebt reeds ervaring als technieker in een productieomgeving. - Je hebt elektrische en mechanische kennis. - Je bent stressbestendig. - Je werkt zelfstandig en probleemoplossend. - Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands.

What do we offer?

- Een vast contract na een geslaagde interim-periode. - Een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen. - Dagwerk.

Jobrelated competences

  • Voorbereidende tests uitvoeren voor het in werking stellen van de elektrische installatie of uitrusting
  • Bepalen welke herstellingen aan de elektrische installatie of uitrusting nodig zijn en de defecte onderdelen opsporen
  • De onderdelen van de drager (behuizing, kasten, afdekking, ...) demonteren, vervangen of herstellen
  • De elektrische isolatie controleren en de oorsprong van stroomlekken opsporen
  • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst
  • De voorwaarden en modaliteiten voor interventies aan elektrische installaties of uitrusting bepalen en het gereedschap klaarmaken
  • Een defect of storing van elektrische oorsprong of onreglementaire situaties lokaliseren en diagnosticeren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Kortrijk Centrum

Leiestraat 2 - 8500 Kortrijk

+32 56 53 35 76

kortrijk.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy