Vacancy

PLOEGCHEF 2 PLOEGEN (M/V)

Region Kortrijk
Fixed
Reference: 7/305/202033815

Function

Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste ploegchef om het team te versterken in een bedrijf gespecialiseerd in glas. Vensters en ramen, enkel en dubbel glas, veiligheidsglas, transparant of melkglas, het is een interessant product om mee te werken. Je zult in de fabriek een mooi leertraject afleggen om de machines te leren kennen, van het slijpen tot het maken van dubbel glas, instellen van verschillende machines, ... Om dan uiteindelijk snel in je rol als teamchef te kruipen. Je start in twee ploegen, maar op termijn kan je gevraagd worden om in dag te werken.

Your profile

Je spreekt vlot Nederlands of Frans. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Inzicht en logisch denken zijn heel belangrijk. Ervaring als operator is een noodzaak, in een sector als glas, metaal of hout is een pluspunt! Je bent leergierig, hebt zin om het hele bedrijf te leren kennen en ingezet te worden op verschillende plaatsen. Je kan goed met mensen om en bent bereid een team aan te sturen.

What do we offer?

Na een geslaagde proefperiode, krijg je een vast contract. Je start alvast aan een mooi loon, aangevuld met ploegenpremie, stiptheidspremie en maaltijdcheques.

Jobrelated competences

  • De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren
  • De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren
  • Instellingen of de programmatie van machines of materieel uitvoeren of controleren De parameters controleren (debiet, druk, tijd, ...)
  • Machines en geschikt gereedschap selecteren De activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, … Het personeel verdelen over de werkposten

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Kortrijk Centrum

Leiestraat 2 - 8500 Kortrijk

+32 56 53 35 76

kortrijk.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy