Vacancy

TECHNIEKER NACHT (M/V)

Region Kortrijk
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/305/202033808

Function

Konvert interim zoekt voor een voedingsbedrijf in Kortrijk, een technieker voor een fulltime in de nacht. Je ziet erop toe dat alle machinelijnen in de fabriek optimaal functioneren. Je doet het onderhoud van de machines en herstelt storingen. Je helpt ploegchefs en operatoren met hun technische problemen.

Your profile

Je spreekt zeer goed Nederlands. Je hebt een technische opleiding gedaan en hebt al een paar jaar werkervaring als technieker. Je houdt van elektriciteit, mechanica en automatisatie.

What do we offer?

Je wordt fulltime betaald aan een correct loon, voor een job waar je van maandag tem vrijdag in de nachtploeg werkt, aangevuld met een pakket extra-legale voordelen (fietsvergoeding en maaltijdcheques). Je wordt vanaf het begin goed opgeleid en ondersteund door je verantwoordelijke en collega's. Je komt terecht in een menselijke sfeer met aandacht voor elkaar, groeimogelijkheden en korting op de producten die je bedrijf produceert.

Jobrelated competences

  • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren
  • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)
  • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)
  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Kortrijk Centrum

Leiestraat 2 - 8500 Kortrijk

+32 56 53 35 76

kortrijk.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy