Vacancy

MAGAZIJNIER DAGWERK (7U30 - 16U) (M/V)

Region Waregem
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/304/202167651

Function

Voor een textielbedrijf in Wielsbeke, zijn wij op zoek naar een flexibele magazijnier die helpt met het laden en lossen van goederen met behulp van een heftruck. Je wordt ingezet voor het klaarzetten van weefsels voor intern transport en transport naar de klant, het vervoeren en lossen van garens en je springt ook bij waar nodig. Je kan ook ingezet worden voor het laden van containers. Rijden met een heftruck en nauwkeurig werken zijn een paar van je kwaliteiten. Ben jij je gedreven om aan deze job te beginnen? Dan ben jij de magazijnier die we zoeken. We bieden je - Een voltijdse job aan in dagregime - Een correcte verloning - Een job binnen een stabiel bedrijf 

Your profile

We zoeken bij voorkeur iemand met heftruckervaring en het nodige attest. Het is belangrijk om je flexibel op te stellen. Je bent een nauwkeurig persoon en wil bij springen waar nodig. Je bent een werkerstype en hebt geen schrik van fysiek werk. Stress neemt bij jou niet de bovenhand.

What do we offer?

Je wordt vanaf het begin zeer goed opgeleid en ondersteund. Na een succesvolle interimperiode, krijg je je vast contract.

Jobrelated competences

  • Een machine gebruiken waarvoor een opleiding of attest vereist is: Heftruck
  • Goederen in opslagzones plaatsen
  • Goederen en producten ontvangen De levering controleren
  • Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Waregem

Markt 36 - 8790 Waregem

+32 56 60 33 03

waregem.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy