Vacancy

MAGAZIJNIER (M/V)

Region Waregem
Fixed
Reference: 7/304/202028643

Function

Voor een doe-het-zelf zaak in de regio van Waregem gaan wij op zoek naar een polyvalent magazijnier. Je staat in voor het laden en lossen van leveringen en het stockeren en beheren van de voorraden. Je controleert de binnenkomende en buitengaande goederen. Indien nodig, help je klanten met het laden van goederen in hun voertuig. Ook de online bestellingen vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Your profile

Je spreekt, schrijft en leest vlot Nederlands. Je bent snel vertrouwd met nieuwe applicaties en kan goed met een computer overweg. Je hebt kennis van het doe-het-zelfassortiment en je bent steeds bereid hierover bij te leren. Je bent zelf handig aangelegd. Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Je bent flexibel en bereid in het weekend te werken. Je kan vlot overweg met een elektrisch transpalet. 

What do we offer?

Een voltijdse job in een groeiende en dynamische onderneming. Een afwisselende en boeiende job met verantwoordelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Een opleiding on-the-job.

Jobrelated competences

  • Goederen en producten ontvangen De levering controleren
  • Goederen in opslagzones plaatsen
  • Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen
  • Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Waregem

Markt 36 - 8790 Waregem

+32 56 60 33 03

waregem.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy