TECHNICAL PURCHASER (M/V)

LOCATION Region Tielt
CATEGORY
SECTOR Chemical, petrochemical and pharmaceutical
CONTRACT Fixed
REFERENCE 7/302/201930922

PROFILE

Voor een groot, internationaal productiebedrijf met een familiale werksfeer zijn wij op zoek naar een technische aankoper.

Als technical purchaser sta je in voor het opvragen van offertes, opvolgen van orders, contact met leveranciers om alles in kaart te brengen en op te volgen qua leveringstermijn, bestellingen, klachten, prijsafwijkingen, ... Hiernaast sta je ook in voor het op punt houden van het leveranciersbestand.REQUIRED QUALIFICATIONS

Wij zoeken een persoon die sterk in zijn/ haar schoenen staat en assertief durft zijn op een correcte manier. Je beschikt over een bachelordiploma en een eerste ervaring binnen de aankoopwereld.
Je bent Nederlandstalig maar hebt ook een goede kennis van het Engels, je kan goed met MS office werken en je hebt reeds een eerste ervaring met een ERP-pakket. Aankoop en alles wat daarmee samenhangt interesseert je en je wil je daar verder in verdiepen. Hiervoor ben je niet enkel communicatief, maar ook commercieel en heb je een technische feeling.

JOBRELATED COMPETENCES

- Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten

- De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)

- De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)

- Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

- Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)

- Klanten: Groothandel

- Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's)

- Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

- Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

- Administratieve of commerciële activiteiten uitvoeren in een internationale context

- Met de klant onderhandelen over de voorwaarden van de verkoopovereenkomst

OFFER

Wij bieden je een uitdagende functie aan waarbij je zelfstandig te werk kan en mag gaan binnen een internationaal, doch familiaal bedrijf. Je krijgt en nodige opleiding en begeleiding en komt terecht in een bedrijf waar teamwork heel belangrijk is. Het bedrijf hecht veel belangrijk aan een goede werksfeer waardoor je voldoende ondersteuning zal krijgen aangevuld met een interessant loonpakket waarin extra legale voordelen zitten!

Konvert Interim Tielt

Ieperstraat 58
8700 Tielt
+32 (0)51 40 54 51

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy