TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE VOLTIJDS (M/V)

LOCATION Region Tielt
CATEGORY
SECTOR Chemical, petrochemical and pharmaceutical
CONTRACT Fixed
REFERENCE 7/302/201930915

PROFILE

Voor een kunststofbedrijf in Tielt zoekt Konvert een enthousiaste nieuwe medewerker Internal Sales. Je wordt tewerkgesteld de afdeling waar halffabricaten bewerkt worden tot afgewerkte producten die voor een brede waaier van sectoren ingezet worden. Je bent een zeer belangrijke schakel tussen de externe verkoop / de klanten en de interne diensten. Je hebt de verantwoordelijkheid over volgende taken:
-Je screent en behandelt aanvragen van klanten. Je maakt offertes op, doet kostencalculaties van bewerkte onderdelen en maakt en onderhoudt prijslijsten. Afhankelijk van de complexiteit en techniciteit van de opdracht, doe je dit in samenwerking met de Technical engineer. Daarnaast onderhandel je in samenwerking met externe verkoop over de prijs, met als doel het order binnen te halen.
- Je staat in voor het behandelen van vragen van klanten m.b.t. beschikbaarheid van capaciteit, eventuele alternatieve oplossingen en levertijden. Daarnaast overleg je met de planners om de producten op tijd geproduceerd te krijgen. Je staat in voor een vlotte communicatie en samenwerking met collega's en andere afdelingen (externe verkoop, planning, productie, QC en verzending), zodat een optimale klantenservice gegarandeerd kan worden.
-De ontvangen opdrachten verwerk je administratief en technisch in een intern systeem, zodat alle info duidelijk is voor productie en het productieproces in gang kan gezet worden.
-Je zorgt voor de administratieve afhandeling van klachten, teneinde de kwaliteitsafdeling te informeren en eventueel retourtransport te initiëren. Verder maak je creditnota’s op en informeer je de klant over de uitkomst van een klacht en onze acties.
- Ten slotte houd je jouw vakkennis m.b.t. onze markt en producten, alsook jouw technische vaardigheden up-to-date.

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je bent een bachelor in een commerciële of technische richting of gelijkwaardig door ervaring.
Je ben analytisch ingesteld en denkt probleemoplossend
Je beheerst vlot de Engelse taal, kennis Frans is een pluspunt

JOBRELATED COMPETENCES

- Verkoopresultaten opvolgen en analyseren Aanpassingen voorstellen

- Met de klant onderhandelen over de voorwaarden van de verkoopovereenkomst

- De technische haalbaarheid van de vraag van een klant onderzoeken (becijfering, lijst met maatregelen, ...) De prijsopgave uitwerken

- De uitvoeringsvoorwaarden voor het verkoopcontract controleren

- De uitvoering opvolgen Oplossingen aan de klant voorstellen

- De veranderingsnoden communiceren aan de afdelingen van de onderneming

- Het commerciële actieplan bepalen De klantenbezoeken plannen (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners , voorbereiding van technische dossiers, ...)

OFFER

Stabiel, internationaal bedrijf met familiale sfeer
Aangename omgeving, collegiaal team
Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extra legale voordelen (oa 12 extra verlofdagen bovenop 20 reguliere verlofdagen)

Konvert Interim Tielt

Ieperstraat 58
8700 Tielt
+32 (0)51 40 54 51

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy