Vacancy

MAINTENANCE ENGINEER (M/V)

Region Roeselare - Izegem
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/206/202272227

Function

Voor onze klant in de regio van Roeselare , zoeken we een maintenance engineer .

Je hebt oog voor techniek en optimalisatie


Binnen de Maintenance afdeling ben je in het team optisch sorteren samen met je collega verantwoordelijk voor het onderhoud en de optimale werking van 20 optische sorteermachines over 2 productieafdelingen.


Je maakt de preventieve onderhoudsplanning op en staat in voor de uitvoering en de opvolging hiervan. Hierbij voer je zelf reparaties uit zodat de machines steeds gebruiksklaar zijn.


Je onderzoekt technische problemen en spoort actief oorzaken van defecten en technische storingen op om productiestilstanden tot het minimum te beperken.


Je staat in voor de technische training van de operatoren voor het instellen en het gebruik van de machines en bent hun aanspreekpunt voor advies en assistentie.


Samen met Quality volg je de Critical Control Points in je afdeling op en denk je probleemoplossend mee in het formuleren van verbetervoorstellen voor terugkerende kwaliteitsissues.


Je verzorgt de administratie binnen jouw afdeling o.a. omtrent de planning en de registratie van interventies en aankoop van wisselstukken.


Je bent gepassioneerd door technologie, automatisering en processturingen en volgt de productontwikkelingen en marktevoluties hierin nauw op.

 

Your profile

Walk-the-floor, hands-on technicus met brede interesse !


Functie-eisen :


Bachelor Electromechanica, Engineering, Mechatronica, Robotica, Industriële Automatisering of gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt minimum 3 jaar ervaring in engineering, automatisatie, in de voedingsverwerkende industrie is een plus maar geen must.
Je bent Nederlandstalig en hebt een goede professionele vaardigheid in Frans en Engels.


Competenties :


Pro-actief en probleemoplossend
Stressbestendig
Teamplayer
Communicatief vaardig

What do we offer?

Een job met afwisseling en autonomie in een internationale onderneming in de essentiële economie (voeding).


Je komt terecht in een sterk team in een goede werksfeer waar nauw samengewerkt wordt en expertise gedeeld wordt.


Een vast contract met competitief loonpakket en een pakket extralegale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, laptop en smartphone + abonnement.

Jobrelated competences

  • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)
  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...
  • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek
  • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst
  • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)
  • De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu, ...)
  • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Roeselare Food

Sint-Michielsstraat 5 - 8800 Roeselare

+32 51 24 56 29

roeselare.food@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy