Vacancy

LIJNVERANTWOORDELIJKE 2 PLOEGEN (M/V)

Region Roeselare - Izegem
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/206/202201922

Function

Voor een voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een assistent ploegleider. Na een grondige opleiding zal je samen met de meestergast instaan voor het volledige productieproces. Je zal samen met de operatoren, instellen, bijregelen en ombouwen van de machines (dosering, metaaldetectie, folie, lasnaden, gewicht, produktiecodering, …) / oplossen van kleinere technische storingen / opvolgen van de goede werking van meerdere afvul- en inpaklijnen. Na opleiding zal u instaan voor het opleiden, coachen en aansturen van storter/mengers, inpakkers/sters, BT chauffeurs, … Het uitvoeren van permanente kwaliteitscontroles en het opvolgen van alle hygiëne-, kwaliteits- en veiligheidsinstructies en de rapportering aan de meestergast behoort ook tot je takenpakket. Je heeft een eerste ervaring in een productieomgeving, bij voorkeur als lijnverantwoordelijke of operator in een voedingsomgeving. Je kan vlot omgaan met computergestuurde machines en heeft technische voeling. Je bent een coach en teamplayer met een sterke dosis coördinatietalent. Belangrijkst zijn je inzet, positieve ingesteldheid en motivatie !

Your profile

Je hebt een eerste ervaring in een productieomgeving en beschikt over een goede dosis organisatievermogen. Je kan werken in 2 ploegen.

What do we offer?

Je krijgt een degelijke interne opleiding Jouw toekomst is verzekerd in een snel groeiend bedrijf. Je krijgt een uitdagende job met een goede verloning, aangevuld met extra-legale voordelen. Je komt terecht in een modern bedrijf met ruimte voor opleiding, initiatief en zelfstandigheid. Grijp de kans om verder mee te groeien met dit bedrijf !

Jobrelated competences

  • De gegevens over de activiteiten en de productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen
  • De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren
  • De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren
  • Instellingen of de programmatie van machines of materieel uitvoeren of controleren De parameters controleren (debiet, druk, tijd, ...)
  • Kenmerken van de bestelling identificeren en de productiefases plannen
  • Machines en geschikt gereedschap selecteren De activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, … Het personeel verdelen over de werkposten
  • Superviseren van een team of een productieatelier dat zich bezighoudt met: Verpakken, op palletten plaatsen
  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Roeselare Food

Sint-Michielsstraat 5 - 8800 Roeselare

+32 51 24 56 29

roeselare.food@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy