Vacancy

TEAMLEIDER PRODUCTIE 2 PLOEGEN (M/V)

Region Roeselare - Izegem
Fixed
Reference: 7/206/202116141

Function

Voor onze klant in Ardooie is Konvert dringend op zoek naar een teamleider productie in tweeploegen systeem(m/v): Je bent verantwoordelijk voor de productieactiviteit op de werkvloer, met als doel de planning te kunnen realiseren volgens de vooropgestelde doelstellingen en kwaliteitsnormen. Hiervoor volg je de productie- en procesparameters op en zoek je samen met de operatoren naar creatieve oplossingen bij operationele problemen. Je begeleidt en motiveert je team en staat in voor de opleiding van de operatoren, met als doel de werking van je team te optimaliseren. Je werkt mee aan het verbeteren van de werkprocessen om de continue verbetering op vlak van kwaliteit en rendement te realiseren.

Your profile

Je bent een echte teamspeler en goede communicator, die op een gedreven manier samen met je team streeft naar optimalisatie. Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring in een leidinggevende functie binnen een productieomgeving en beschikt over een sterke allround technische kennis. Je weet het beste uit je team te halen en werkt dagelijks aan een duurzame, respectvolle relatie met de medewerkers. Je hebt een hands-on mentaliteit. Je kan zelfstandig werken en denkt oplossingsgericht. Je hebt een praktische kennis van het Frans.

What do we offer?

Je werkt in 2ploegen.

Jobrelated competences

  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...
  • De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren
  • De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren
  • De gegevens over de activiteiten en de productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen
  • Machines en geschikt gereedschap selecteren De activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, … Het personeel verdelen over de werkposten
  • Kenmerken van de bestelling identificeren en de productiefases plannen
  • Instellingen of de programmatie van machines of materieel uitvoeren of controleren De parameters controleren (debiet, druk, tijd, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Roeselare Food

Sint-Michielsstraat 5 - 8800 Roeselare

+32 51 24 56 29

roeselare.food@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy