Vacancy

LIJNVERANTWOORDELIJKE 2-PLOEGEN (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/205/202259265

Function

Voor een voedingsbedrijf in Zonnebeke zoeken we een lijnverantwoordelijke voor 2 ploegen. Je staat hierbij in voor de organisatie en de werkverdeling van 4 à 5 personen op een verpakkingslijn. Je bent verantwoordelijk voor het technisch afstellen en omschakelen van de machines. Je hebt oog voor kwaliteit van de producten en de verpakking. Daarnaast zorg je ervoor dat de planning opgevolgd wordt en stuurt die eventueel bij in overleg met de productieverantwoordelijke.

Your profile

We zoeken iemand met een technische opleiding op A2 niveau of gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over een praktisch redeneervermogen en hebt organisatietalent. Je spreekt vlot Nederlands en Frans

What do we offer?

We bieden een job met kans op vast met veel afwisseling in een stabiel internationaal bedrijf.

Jobrelated competences

  • De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren
  • Instellingen of de programmatie van machines of materieel uitvoeren of controleren De parameters controleren (debiet, druk, tijd, ...)
  • Machines en geschikt gereedschap selecteren De activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, … Het personeel verdelen over de werkposten

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper Food

Boterstraat 56 - 8900 Ieper

+32 57 48 63 28

ieper.food@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy