Vacancy

WINKELVERKOOPMEDEWERKER DOE-HET-ZELF-ZAAK AFDELING ELEKTRICITEIT(M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 7/204/202235354

Function

Voor een doe-het-zelf-zaak in Ieper zoekt Konvert Interim een winkelmedewerker. Jouw functie bestaat uit het technisch adviseren van zowel professionele als particuliere klanten. Je bedient de klanten op een vlotte en vriendelijke manier. Je ontvangt en verwerkt de binnenkomende goederen. Je onderhoudt en organiseert jouw afdeling. Je werkt klant-en servicegericht met enige administratieve nauwkeurigheid.

Your profile

Voor deze job beschik je over een technische opleiding of achtergrond. Je bent vlot in omgang en graag tussen de mensen. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent flexibel en schrikt niet terug om de zaterdag te werken. Je spreekt vlot Nederlands.

What do we offer?

De firma biedt jou een contract van onbepaalde duur in een stabiele, boeiende en toekomstgerichte werkomgeving. Een grondige opleiding, degelijke ondersteuning en begeleiding door collega's met jarenlange ervaring. Een afwisselende job met grote zelfstandigheid en veelzijdige contacten in een 5-dagensysteem. Er wordt elke week op zaterdag gewerkt, de ene week een volledige dag en de andere week een halve dag. Loon is bespreekbaar.

Jobrelated competences

  • De klant informeren over de diensten bij verkoop (korting, levering, gratis krediet, getrouwheidskaart)
  • Betalingen ontvangen
  • De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen
  • De producten en artikels voorbereiden (etiketteren, diefstalbeveiliging, tags plaatsen, ...) en in de winkel of op een stand plaatsen
  • Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy