Vacancy

CNC-INSTELLER 2 PLOEGEN (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 7/204/202167119

Function

Konvert Interim zoekt voor een maatwerkbedrijf in regio Ieper een CNC-insteller. Je staat in voor het instellen van CNC-machines in de metaalafdeling. Je waakt over veiligheid en kwaliteit in het werk en streeft de vooropgezette productiedoelstellingen na.

Your profile

Je hebt een technische opleiding (TSO) (elektro-)mechanica of gelijkwaardig. Ervaring met of kennis van instellen van CNC machines (frees- en draaimachines) is een belangrijk pluspunt. Je bent handig en creatief aangelegd, hebt zin voor initiatief en je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit in het werk. Je kan zelfstandig werken en bent pro-actief ingesteld.

What do we offer?

Een boeiende job in een mensgerichte organisatie. Salaris volgens bedrijfsbarema, maaltijdcheques, interessant uurrooster en verlofregeling. Een gevarieerde job waar je volledig zelfstandig moet kunnen werken. Je werkt afwisselend in vroege en late ploeg.

Jobrelated competences

  • De snijinstrumenten monteren en afstellen, het stuk positioneren en vastzetten en de bewerkingsparameters instellen (snelheid, voortgang, doorvoer, smering, ...)
  • De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...)
  • De geproduceerde stukken controleren
  • De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen
  • Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...)
  • Gereedschappen voor het plaatsen, opspannen en klemmen van de stukken aanpassen
  • Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren
  • Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy