Vacancy

LASEROPERATOR (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 7/204/202166422

Function

Konvert Interim Ieper is voor een metaalbedrijf actief in plaatbewerking op zoek naar een bediener voor de lasersnijmachine in de Franse ploeg. Als bediener van deze machine werk je in het begin van het productieproces. Je voert de metalen platen aan met de heftruck om zo de machine te bevoorraden. Je stelt de machine in door het juiste programma op te roepen (je moet de machine niet programmeren). Bij de start van de productie controleer je de eerste stukken op hun kwaliteit, je meet de stukken op. Indien alles voldoet, kan je de productie verder zetten. Achteraf verzamel je de gelaserde stukken zodat die verder bewerkt kunnen worden door jouw collega's.

Your profile

- Voor deze job zoeken wij iemand die in het bezit is van een technisch A2 diploma. - Ervaring met de heftruck is een meerwaarde. - Je kan vlot overweg met de pc en ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem. - Je spreekt vlot  Frans.

What do we offer?

Na een positieve interimperiode, biedt de firma een contract van onbepaalde duur in twee ploegenstelsel. Je werkt samen met een collega aan de machine. Intern kan er een opleiding worden voorzien.

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy