Vacancy

METAALARBEIDER - PLOOIER (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/204/202166421

Function

Konvert Interim zoekt een metaalarbeider - plooier voor een metaalverwerkende KMO in Ieper.

Je bedient de plooimachine en je stelt die ook zelf in. Je bent verantwoordelijk voor de plooimachine. Je hebt hier veel afwisseling namelijk stuk- en seriewerk, maar ook kleine als grote stukken. Je werkt samen met een collega aan de plooimachine. Je wordt ook ingeschakeld bij andere taken in de productie wanneer er te weinig plooiwerk zou zijn.

Your profile

Je hebt ervaring in het bedienen van metaalverwerkende machines en bij voorkeur van een plooimachine. Je hebt een uitstekend inzicht in technische plannen. Je werkt graag samen met collega's en je staat open voor nog andere taken in de productie: boren, tappen, ... . Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands, basiskennis van het Frans is een pluspunt.

What do we offer?

Je komt terecht in een dynamische KMO die investeert in de modernste technieken en machines. Niet enkel het materiaal is belangrijk, maar misschien nog meer de mensen! Je werkt samen met jouw collega's aan de stukken die de klanten bestellen. De klanten zijn actief in de industrie, landbouw, ... . Dit zorgt voor werkzekerheid. Er wordt een marktconforme verloning voorzien. Je werkt 39,5u per week (ma tem don 7u45-16u30, vrijdag tot 14u45) en dit levert je dan 9 betaalde recupdagen op.

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy