Vacancy

MEEWERKEND BEGELEIDER ENCLAVE VOEDINGSBEDRIJF (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 7/204/202122786

Function

Konvert Interim zoekt voor Westlandia in Ieper een meewerkend begeleider. Je werkt actief mee in het productieproces ter plaatse bij een van de klanten. Je staat er in voor de organisatie van het werk, het begeleiden en opleiden van je ploeg en het streven naar de doelstellingen op vlak van veiligheid, kwaliteit en productie. Je begeleidt een groep collega's bij allerlei taken en opdrachten binnen de enclave, rechtstreeks ter plaatse bij een van de klanten. Het gaat om een gevarieerde job, waar je met de steun van onze klant heel zelfstandig kan werken.

Your profile

We kijken uit naar iemand met een opleiding in technisch secundair onderwijs en bent in staat om overzicht te houden terwijl je zelf ook meehelpt in de productie. Je bent handig aangelegd en hebt technische feeling. Je kan goed met mensen overweg voor wat betreft het aansturen, begeleiden en organiseren van het werk. Je hebt een goede fysische conditie en kan zelfstandig werken en bent pro- actief ingesteld. Je beschikt over een B-rijbewijs.

What do we offer?

We bieden een boeiende functie, waar je zelfstandig kan werken, mits ondersteuning.

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy