Vacancy

MEEWERKEND BEGELEIDER ELEKTRISCHE MONTAGE (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/204/202122782

Function

Konvert Ieper zoekt voor een maatwerkbedrijf in de streek naar een meewerkend begeleider met kennis van elektriciteit. Je werkt op een afdeling waar men in staat voor het fabriceren en monteren van elektrische bedrading en kabelbomen voor verschillende toepassing van de klant. Het gamma gaat van eenvoudige bedrading tot het volledig fabriceren, uittesten en afwerken van complexe elektrische onderdelen en bekabeling. Je werkt mee in de afdeling en je wordt opgeleid om zelf de verschillende werkposten onder de knie te hebben. Je begeleidt een 15 à 20-tal collega's bij allerlei handmatige taken binnen de afdeling.

Your profile

We zoeken hiervoor een persoon die bij voorkeur een technische opleiding elektriciteit genoten heeft en in staat is om het overzicht te houden, terwijl je zelf ook actief meehelpt in de productie. Je bent handig aangelegd, hebt technische feeling en oog voor detail. Je kan elektrische schema's lezen. Je kan goed met mensen overweg voor wat betreft het aansturen, begeleiden en organiseren van het werk. Je kan zelfstandig werken en bent proactief ingesteld.

What do we offer?

We bieden een gevarieerde job waar je op een zelfstandige manier technische problemen kan oplossen en mee instaat voor de kwaliteitsopvolging binnen de productie (van testing tot foutoplossing).

Jobrelated competences

  • De componenten op de drager plaatsen en vastmaken
  • De componenten controleren en klaarleggen in volgorde van montage
  • De montage en bedrading controleren (waarde van de componenten, elektrische continuïteit, ...)
  • De activiteiten van een team coördineren
  • De componenten (weerstanden, transistors, diodes, ...) aanpassen aan de eigenschappen van de drager (elektronische kaarten, dragers, ...)
  • De onderdelen aanbrengen en aansluiten in de behuizing of op het montageraam
  • De plaats van de componenten bepalen op basis van het elektronische schema of het bedradingsplan (weerstanden, condensatoren, geïntegreerde schakelingen, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy