Vacancy

KIPPENVERZORGER (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/204/202121191

Function

Konvert Interim is voor een landbouwbedrijf in Reninge op zoek naar een kippenverzorger. Je zal er instaan voor de dagelijkse verzorging van de kippen, je controleert regelmatig de kippen en zorgt er ook voor dat er een goede werking is van de voederbakken. Onderhoud van de stallen behoort ook tot jouw takenpakket zodat er in een nette, veilige omgeving kan worden gewerkt.

Your profile

Je bent in het bezit van rijbewijs B want je moet je kunnen verplaatsen tussen de verschillende landbouwbedrijven. Je bent enthousiast, je hebt een voorliefde voor de landbouwsector en je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal. Het betreft een deeltijdse functie. Indien interesse, reageer dan snel!

What do we offer?

Je werkt binnen een professionele omgeving waar men op een correcte wijze met de dieren omgaat. Het betreft een deeltijdse functie van 30u/week, er kan in drukkere periodes ook 38u per week gewerkt worden. De uren zijn bespreekbaar. Indien interesse, reageer dan snel!

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy