Vacancy

OPERATOR MET TECHNISCHE SKILLS (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/204/202120600

Function

Konvert Interim in Ieper is op zoek naar een operator met technische skills .Je helpt mee aan de verschillende machines gaande van operator aan de laminator, stanser maar ook de complexere machines zoals collator, HP Indigo, ... . Je staat in voor de aanvoer van materiaal, het bedienen van de machine en het verpakken van afgewerkte kaarten. Bij een stilstand van de machine voer je de juiste handeling uit om het proces opnieuw op te starten. Ook ben je verantwoordelijk voor het klein onderhoud van de machines bv. het smeren van machine, ... .

Your profile

We zoeken iemand die oog heeft voor kwaliteit en de job nauwkeurig en met aandacht uitvoert. Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je behaalde bij voorkeur een A2 diploma in een technische richting of een bachelor diploma. Je hebt reeds een eerste werkervaring achter de rug. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Je hebt technische feeling en een hands-on mentaliteit.

What do we offer?

Wij bieden een voltijdse functie in een jong, dynamisch bedrijf. Er kan gewerkt worden in dag of in de vaste late ploeg (14u-22u). 

Je start als operator, waarbij je op termijn kan doorgroeien tot teamlead en rechterhand van de productiemanager.

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy