Vacancy

OPERATOR (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/204/202116460

Function

Konvert Interim zoekt voor een gekende fabrikant van tabakspouches een gemotiveerde operator. Je staat in voor het bedienen van de machine die deze pouches gaat produceren, daarnaast verpak je de pouches volgens de gevraagde hoeveelheden.

Your profile

Wij zoeken iemand die bij voorkeur reeds ervaring heeft in een productieomgeving. Je hebt een beetje technisch inzicht zodat je de eerste storingen zelf kan verhelpen aan de machine. Je hebt een goede basiskennis van het Nederlands.

What do we offer?

Wij bieden een vaste job na een positieve interimperiode. Je werkt in 2 ploegen van maandag tem vrijdag. Op vrijdag wordt er 5 uren gewerkt, op de andere dagen 7 uren. Je start de ene week om 5 uur, de andere week start je om 13 uur. Je start aan een bruto uurloon van 11 euro + 6% ploegenpremie + maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag. Je komt terecht in een leuk team en een stabiele werkomgeving. 

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy