Vacancy

JOBSTUDENT PARKEERWACHTER DE ZONNEGLOED (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary
Reference: 7/204/202107762

Function

Voor De Zonnegloed in Oostvleteren zijn wij op zoek naar een jobstudent om als parkeerwachter aan de slag te gaan. Je staat in voor de organisatie van de parking: het aanduiden van de plaatsen op de parking en het houden van toezicht. Jij bent de eerste contactpersoon van De Zonnegloed. Het verwelkomen van de bezoekers en de bezoekers het gevoel geven dat zij echt welkom zijn, komt hier op de eerste plaats.

Your profile

Je bent een plichtsbewust en waakzaam persoon met zin voor veiligheid. Je bent klantvriendelijk en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Je bent bereid om op woensdagnamiddag en in het weekend te werken.

What do we offer?

De Zonnegloed biedt jou een gevarieerde job in een bijzonder aangename werkomgeving met een toffe werksfeer. Je krijgt een interne opleiding. Je mag rekenen op een correcte verloning en een aantal interessante voordelen zoals een zonnegloedabonnement voor het gezin en een woon-werkvergoeding. 

Jobrelated competences

Working as a student

In order to be able to employ you as a student, we need an official certificate of enrolment for the current school or academic year. This is an obligation mentioned in the administrative instructions of the NSSO. You don't have this in your possession yet? No problem. Just ask your educational institute for them and add them to your enrolment at a later date. Take a look at the website of your educational institution, often you can download the document online. Keep in mind that it is only possible to upload a PDF or Word document. Problems or questions about this? Please contact your nearest Konvert office, they will be happy to help you.

Which enrolment certificates are eligible?

  • - Complete curriculum studies (secondary or higher education/university)
  • - Alternate learning program, theory + practical traineeship
  • - Part-time studies – theory only without practical traineeship
  • - Independent learning – diploma via examination board
  • - Finishing a thesis
  • - Possibly adult education if main activity

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy