Vacancy

ONDERHOUDSTECHNIEKER (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/204/202106497

Function

Konvert Ieper zoekt voor een bedrijf in Poperinge naar een onderhoudstechnieker. Je staat in voor het oplossen van machinestoringen op elektrotechnisch vlak en verzekert de goede werking van de installaties. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijken zodat machines optimaal beschikbaar zijn. Je staat in voor het preventief onderhoud van machines: smeren, onderdelen vervangen, afregelen, inspectie, ed . Je helpt verder bij het onderhoud en wisselen van matrijzen. Na verloop van tijd ben je bekwaam om alle taken zelfstandig uit te voeren.

Your profile

Voor deze functie zoeken wij een gemotiveerde kandidaat die enthousiast en dynamisch overkomt. Je hebt een passie voor techniek en genoot minimum een A2 opleiding Elektromechanica. Ook heb je kennis van hydraulische en pneumatische systemen. Je hebt de hands-on mentaliteit en bent bekwaam om zelfstandig allerhande problemen op te lossen. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en bent bereid om zowel in dag als 2-ploegen te werken. Je werkt sporadisch 1 zaterdagvoormiddag op 2 van 07h00-12h00.

What do we offer?

Wij bieden een voltijds tewerkstelling in een technisch uitdagende werkomgeving. Na een positieve interimperiode maakt je kans op een vast contract.

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy