Vacancy

ONDERHOUDSMECANICIEN (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/204/202101792

Function

Konvert Interim Ieper zoekt voor een zelfstandige uit Wijtschate een onderhoudstechnieker met goede mechanische kennis om onderhoud en herstellingen uit te voeren op verplaatsing in vooral industriële omgevingen. 

Your profile

Je hebt een goede kennis van mechanica en bent vlot nederlandstalig. Je bent bereid om op verplaatsing te werken. TIG-lassen is een pluspunt maar geen must.

What do we offer?

Je komt terecht in een KMO met een leuk team en in een functie met veel afwisseling. Je werkt voltijds in de dagploeg en loon is bespreekbaar. 

Jobrelated competences

  • De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu, ...)
  • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren
  • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst
  • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)
  • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)
  • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek
  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy