Vacancy

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PRODUCTIE (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary
Reference: 7/204/202100960

Function

Voor een bedrijf in Ieper zoekt Konvert Interim een administratief medewerker om in twee ploegen te werken in de productie. Je bent verantwoordelijk voor het etikettenbeheer (printen, stockbeheer, ...), de controle van de wikkelzone, de administratieve verwerking en opvolging van dubbelwandige containers, opvolgen en afmelden van procesorders, ... . Het betreft een veelzijdige administratieve functie in een productieomgeving.

Your profile

- Voor deze job heb je een eerste werkervaring in een productieomgeving achter de rug. - Werken in 2 ploegen (voormiddag en namiddag) is voor jou geen probleem. - Je bent administratief sterk en je hebt geen schrik om in productie te komen. - Je bent een teamplayer en communicatief. - Kennis van of ervaring in de chemische sector is een pluspunt. - Je kan vlot overweg met het office pakket, kennis van SAP is een pluspunt. - Je hebt een goede kennis van het Nederlands.

What do we offer?

We bieden een gevarieerde job met kans op vast in 2 ploegen.

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy