Vacancy

MEDEWERKER KLANTENSERVICE (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/204/202038900

Function

Voor onze klant in Ieper zoeken wij naar 6 klantendienstmedewerkers. Je krijgt inbound oproepen en mailbehandeling. Je werkt voor de doelgroep van mensen die een contract hebben bij Fluvius.

Your profile

We zoeken hiervoor naar gemotiveerde medewerkers die klantgericht werken en aangenaam klinken aan de telefoon en die foutloos kunnen schrijven.Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands. Kennis van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een goed leervermogen en kan de situatie helpen analyseren om een gerichte oplossing aan te bieden.

What do we offer?

Je start op interimbasis. Bij een positieve evaluatie, is er kans op een vast contract. Je werkt voltijds. De werkuren vallen tussen 8u en 20u. 1 zaterdag op 6 werk je van 9-13u. Om de 4 weken werk je een late week, of elke week werk je 1 late dag. De opstart is voorzien op maandag 14/12/2020.

Jobrelated competences

  • De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze
  • De klant oriënteren en zijn oproep naar de gepaste gesprekspartner doorschakelen (technicus, verkoper, klantverantwoordelijke, ...)
  • Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen
  • Het doel van de oproep kenbaar maken of identificeren (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, ...)
  • Zich voorstellen aan de telefoon De identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, ...)
  • Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De producten en diensten van de onderneming voorstellen (nieuwe producten, bijkomende verkoop, ...)
  • De beschikbaarheid van het product, de dienst controleren De gegevens van de bestelling, de reservatie, ... invoeren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy