Vacancy

ADMINISTRATIEF BEDIENDE (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/204/202033787

Function

Voor een bedrijf in regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende. Als administratief bediende ga je aan de slag binnen het Contractingdepartement waar je instaat voor de screening en verwerking van binnenkomende contracten van klanten. · In nauw contact met de Salesafdeling zorg je voor het bekomen van alle nodige klantgegevens om zo tot volledige en correcte dossiers te komen. · Je vult verschillende databases aan met klantgegevens. · Je zorgt voor een gestroomlijnde administratieve flow doorheen de verschillende departementen. · Je behandelt interne e-mails en telefonie.

Your profile

· Je hebt een eerste ervaring binnen administratie · Je hebt sterke interpersoonlijke en communicatieve skills. Je kan op een evenwichtige manier omgaan met je eigen doelen en de vragen van de collega's · Efficiënte administratie en nauwkeurig werken zijn jouw belangrijkste drivers · Je communiceert zowel in het Nederlands als in het Frans · Je hebt excellente organisatievaardigheden · Het behandelen van inkomende oproepen van klanten schrikt jou – indien nodig - niet af

What do we offer?

Na een positieve interimperiode, maak je kans op een vast contract. 

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy