Vacancy

POLYVALENTE MAGAZIJNIER (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/204/202033737

Function

Konvert Interim is op zoek naar een gemotiveerde magazijnarbeider. om in Geluveld aan de slag te gaan. Jouw takenpakket bestaat uit volgende onderdelen: je controleert de binnenkomende goederen en vult alles op de juiste plaats in het magazijn aan, je test ook bepaalde binnenkomende onderdelen op de testbank, je voorziet de collega's in de productie van de juiste materialen om hun werk te kunnen uitvoeren en je staat in voor het lossen van vrachtwagens. Daarnaast ben je ook bereid om mee te helpen in productie, dit voor de omvlechting of de montage van de flexibels.

Your profile

We zoeken hiervoor naar een persoon die bij voorkeur al ervaring heeft in een magazijnomgeving. Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit en veiligheid bij de uitvoering van jouw werk. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest. Fysiek werk vormt voor jou geen probleem.

What do we offer?

Dit betreft een functie tijdens de dag. Je werkt voltijds. We zoeken naar een persoon die vast in dienst kan gaan na de interimperiode.

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy