Vacancy

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST BANDENCENTRALE (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 7/204/202029191

Function

Voor een bandenspecialist in de regio Ieper zijn wij op zoek naar een intern commercieel medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van banden en velgen. Je geeft ondersteuning aan de vertegenwoordigers en filialen, zowel commercieel als op gebied van dienstverlening. Je beantwoordt prijsaanvragen, verstrekt advies, maakt offertes op, registreert orders en volgt de orderportefeuille op. Je communiceert geregeld met jouw klanten via e-mail en telefoon over order statussen, leveringsdata en voorraden. Je ondersteunt de productmanager om producten in de markt te zetten. Je rapporteert aan de commerciële directie.

Your profile

We zoeken iemand met minimum een bachelor diploma. Affiniteit met banden is een sterk pluspunt. Je hebt een technische background met commerciële feeling. Je hebt een grondige kennis van Frans en Engels. Je bent goed vertrouwd met IT. Je bent een teamplayer. Je hebt geen 9-to-5 mentaliteit. Je beschikt over sterke administratieve kwaliteiten. Je bent proactief ingesteld.

What do we offer?

Een aantrekkelijk verloningspakket met extra legale voordelen. Een uitdagende functie met groeiperspectief en ruime autonomie. Een aangename en stimulerende werkomgeving in een sterk groeiend bedrijf. Een gedegen opleiding en ondersteuning.

Jobrelated competences

  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)
  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)
  • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten
  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy