COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST MET PERFECTE KENNIS FRANS EN TECHNISCHE ACHTERGROND (M/V)

LOCATION Region Ieper - Poperinge - Wervik
CATEGORY Administrative And Secretarial Support
SECTOR Wholesale
CONTRACT Fixed
REFERENCE 7/204/201914347

PROFILE

Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker voor hun binnendienst. Je behandelt in eerste instantie de binnenkomende telefoons en mails. Dit betreft bestellingen, prijsaanvragen of technische vragen inzake waterzuiveringsystemen. Je maakt prijsoffertes en je volgt die op bij de klant. Daarnaast bel je zelf actief klanten en prospecten op om de verkoop van de producten en diensten te stimuleren. Je behandelt klachten. Je registreert alle acties in het computersysteem.

REQUIRED QUALIFICATIONS

Voor deze job spreek je vloeiend Frans. Je hebt reeds een eerste werkervaring als commercieel bediende achter de rug. Je hebt een technische achtergrond, bij voorkeur in sanitair en chauffage of elektriciteit. Je kan vlot overweg met de pc. Je schrikt er niet van terug om te prospecteren.

JOBRELATED COMPETENCES

- Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)

- Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten

- De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)

- De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)

- Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

- Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

OFFER

Wij bieden een voltijdse job met optie vast na de interimperiode. Loon is bespreekbaar. Je komt terecht in een dynamische, familiale werkomgeving.

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4
8900 IEPER
+32 (0)57 20 99 91

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy