Vacancy

KLANTENDIENSTMEDEWERKER 38U (M/V)

Region Oostende
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/202/202131261

Function

Ben jij iemand die graag mensen helpt en te woord staat? Kan je dit vlot in het Nederlands? Lees dan snel verder! In de functie van Customer service werk je samen met je collega's in teamverband om het service level zo hoog mogelijk te houden. Dit doe je door op een vriendelijke manier klanten bij te staan met hun uitdagingen. Door gerichte vragen te stellen, zoek je de nood van de klant en tracht je een antwoord te bieden. Hiervoor zoek je gegevens op via de computer, verwerk je de ontvangen informatie en volg je het administratief op. Heb je de klant goed geholpen? Vraag steeds met een glimlach wat je nog meer voor hun kan betekenen.

Your profile

- Je wordt flexibel ingepland van maandag tot zondag tussen 6 en 22 uur - Je kan vlot Nederlands spreken, lezen en schrijven - Kennis van het Frans is een pluspunt - Je bent klantgericht met een commerciële toets - Je kan vlot overweg met een computer - Je bent gemotiveerd en leergierig - Geen relevante ervaring nodig - Je kan aanwezig zijn op de sollicitatie dag op 14/08/2020 - Je kan opstarten op 24/08/2020 - Je kan op korte termijn enkele dagen thuis in een rustige omgeving werken - Je hebt de eerste maand geen verlof gepland

What do we offer?

Een uitdagende job waarbij je elke dag wel iets bijleert. De werksfeer in dit dynamische bedrijf is fantastisch! De collega's zijn stuk voor stuk toppers! Je werkt in een flexibel uurrooster van maandag tot zondag tussen 6u00 en 22u00 waar we rekening houden met uw voorkeuren. Hiervoor ontvang je een basis loon, aangevuld door maaltijdcheques vanaf 6 maand, premies voor de uren na 20 uur en op zondag en feestdagen. Bovendien voorziet de werkgever gratis fruit, water, koffie, soep... op de werkvloer! Kom je van iets verder? Dan kan je een parkeerkaart aanvragen. Woon je dichtbij? Dan is het vlot bereikbaar per fiets of met het openbaarvervoer (10 min van station).

Jobrelated competences

  • Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De producten en diensten van de onderneming voorstellen (nieuwe producten, bijkomende verkoop, ...)
  • De beschikbaarheid van het product, de dienst controleren De gegevens van de bestelling, de reservatie, ... invoeren
  • De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze
  • De klant oriënteren en zijn oproep naar de gepaste gesprekspartner doorschakelen (technicus, verkoper, klantverantwoordelijke, ...)
  • Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen
  • Het doel van de oproep kenbaar maken of identificeren (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, ...)
  • Zich voorstellen aan de telefoon De identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Brugge

Smedenstraat 5B - 8000 Brugge

+32 50 33 16 66

brugge.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy