Vacancy

OPERATOR BINDSTRAAT (M/V)

Region Roeselare - Izegem
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/201/202158726

Function

Konvert Roeselare zoekt een Operator Bindstraat Je UITDAGING? Instellen van de moderne bindstraat volgens drukorder. Bedienen van de machine in functie van een vlotte en kwaliteitsvolle productie. Palletten binnenwerk aanbrengen aan de invoer en afgewerkte pallets uit de stapelautomaat halen. Aansturen van je collega-helpers aan de productielijn. Toezicht op de kwaliteit van de afgewerkte en gelijmde magazines.

Your profile

De grafische wereld trekt jouw aandacht. Een technische achtergrond is een plus. Ervaring in een gelijkaardige productieomgeving is mooi meegenomen. Je bent flexibel en bereid om te werken in een 2- ,3- of 4-ploegenstelsel. Je levert kwalitatief werk door je toegewijde, nauwkeurige en ordelijke persoonlijkheid. Je werkt graag met strikte deadlines. Je bent vlot Nederlandstalig en begrijpt hierdoor onze (veiligheids)instructies en productievereiste

What do we offer?

Een carrière in een sterk geautomatiseerde, ultramoderne en kraaknette Belgische drukkerij. Een correcte en stipte verloning inclusief een mooie ploegenpremie. Een inspirerende en motiverende familieomgeving met ruimte voor fun@work. Veel initiatieven en ambiance voor alle collega's door gezinsuitstappen, teamactiviteiten. Ons maandelijkse interne magazine met veel nuttige en leuke informatie over je collega’s en het bedrijf.

Jobrelated competences

  • Activiteitengegevens registreren (aantal stukken, ...)
  • De producten of het afval naar de opslag-, verzendings-of recyclagezones, ... vervoeren
  • De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren
  • De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...)
  • Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken
  • Stukken monteren, assembleren en bevestigen Controleren of de assemblage correct is gebeurd (gebruik, uitzicht)
  • Toezicht houden op de doorstroom en de voortgang van producten op een productie- of transportlijn Indien nodig elementen deblokkeren en verwijderen
  • Zichtbare afwijkingen aan producten opsporen, lokaliseren en ze sorteren (oppervlakte, kleur, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Roeselare

Meensesteenweg 195 - 8800 Roeselare

+32 51 22 77 30

roeselare.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy