Vacancy

BULLCHAUFFEUR (WIELLADER) MET ADMINISTRATIEVE SKILLS (M/V)

Region Roeselare - Izegem
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/201/202139132

Function

Heb je geen schrik van administratieve taken? Sta je graag in contact met klanten, chauffeurs,…?

Hou je van afwisseling en zet je tijdens je uren graag een stapje buiten om je collega’s bij te staan?

Lees dan zeker verder, want voor ons depot te Roeselare zijn we op zoek naar een bullchauffeur met administratieve skills om het huidige team te versterken.

 

Als administratief bediende bij de firma te Roeselare volg je de administratie op van A tot Z. Zo sta je in voor de dagelijkse verwerking van weegbonnen, de voorbereiding van de facturatie, controle van inkomende facturen,…

Daarnaast ondersteun je dispatching, plan je bestellingen in en regel je vervoer en leveringen.(75% van het takenpakket)  Daarnaast zet je je in voor het depot waar nodig.

Dit houdt in dat je je collega’s ondersteunt en helpt waar nodig zoals bij het besturen van een wiellader (bull) voor het laden van vrachtwagens. (25% van het takenpakket). 

 

Ervaring met de bull is geen vereiste, alles wordt ook "on the job" aangeleerd. 

Your profile

Voor deze functie zoeken we een collega die een administratieve richting gevolgd heeft en administratief goed onderlegd is. 

Daarnaast ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en als een ware teamplayer je collega’s operationeel bij te staan waar nodig.

Ook houd je van afwisseling, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan je goed zelfstandig werken in een klein team.

Als deel van dit team beschik je over een grote dosis collegialiteit en een flexibele ingesteldheid, zowel naar takenpakket als naar werkuren toe. Daarnaast heb je een basiskennis van de Franse taal.

Bij voorkeur heb je ervaring en/of een grote interesse in de sector.

Ervaring met het besturen van een wiellader is geen vereiste, hiervoor kan een aangepaste opleiding voorzien worden.

 

What do we offer?

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende job in dynamische sector. Je werkt in een klein team op je depot, maar maakt deel uit van een sterke internationale groep.

Daarnaast kan je rekenen op een marktconform salarispakket en een vaste standplaats op het depot in Roeselare.

Jobrelated competences

  • De machine manoeuvreren De rijstijl aanpassen aan het terrein en het verkeer op de werf (bodem, hoogteverschil, elektrische risico's, ...)
  • De machine onderhouden en haar werking controleren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Roeselare

Meensesteenweg 195 - 8800 Roeselare

+32 51 22 77 30

roeselare.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy