Vacancy

SHIFT MANAGER (M/V)

Region Veurne
Fixed
Reference: 7/103/202272984

Function

Voor een goed draaiende firma zijn we op zoek naar een shift manager (m/v). Je staat in voor het superviseren van de werking van het team en e rapporteert aan de manager. Je staat in voor het mee-coordineren en de controle van de werkzaamheden, je assisteert de restaurant manager bij dagdagelijikse taken. Je helpt mee aan het opstellen van de werkplanning en taakverdeling, bij bestellingen, aan de receptie, het op peil houden van de voorraad en het werkmateriaal. je geeft mee je advies voor selectie en aanwerving van personeel, je staat in voor de begleiding en opleiding van nieuwe collega's, je geeft instructies, motiveert en helpt begeleiden. Naar administratie toe sta je in voor het controleren van de kassa en de facturen. je controleert gegevens m.b.t personeelsbezetting, verkoop, voorraad,... Verder sta je ook in voor de verwerking van de gegevens klasseer je documenten en maak je overzichtdocumenten op. Bij afwezigheid van de restaurant manager, ben jij het aanspreekpunt en vervang jij zijn taken. Opleiding en ervaring zijn niet vereist maar zijn wel een pluspunt. Commerciële en administratieve aanleg, klantvriendelijkheid, flexibiliteit (weekendwerk en avondwerk), teamwork en motivatie zijn aller belangrijk. Het betreft een afwisselende job met reële doorgroeimogelijkheden binnen een boeiende onderneming. Je verkrijgt er een aangepaste managementopleiding en een aantrekkelijk salaris.

Your profile

Opleiding en ervaring zijn niet vereist maar zijn wel een pluspunt. Commerciële en administratieve aanleg, klantvriendelijkheid, flexibiliteit (weekendwerk en avondwerk), teamwork en motivatie zijn aller belangrijk.

Je spreekt goed Nederlands en Frans.

What do we offer?

Het betreft een afwisselende job met reële doorgroeimogelijkheden binnen een boeiende onderneming. Je verkrijgt er een aangepaste managementopleiding en een aantrekkelijk salaris.

Jobrelated competences

  • De activiteiten van het personeel controleren
  • De dienstverlening coördineren en controleren De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit bewaken
  • De uitwerking van menu’s en restauranttarieven superviseren
  • Klanten bij aankomst verwelkomen en informeren over de organisatie

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Veurne

Sint-Denisplaats 2 - 8630 Veurne

+32 58 31 20 05

veurne.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy