Vacancy

MEDEWERKER COMMERCIËLE BINNENDIENST (M/V)

Region Beringen - Tessenderlo
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 6/801/202201558

Function

Als je hoort wat onze klant verder op de kaart willen zetten, begint het bij jou te kriebelen om jouw telefoon te pakken en potentiële klanten op te bellen.
Als ambassadeur van de onderneming kan je met trots onze hoog kwalitatieve producten voorstellen aan prospecten.
Als een echte speurneus pak je warme leads aan en ga je zo op zoek naar potentiële klanten. In sommige gevallen lukt het om telefonisch een verkoop af te ronden, is het technisch toch wat complexer dan gaat de vertegenwoordiger graag ter plaatse bij de klant.
Je zal de vertegenwoordiger ondersteunen in het opmaken van offertes, opmaken van mailings, opvragen van prijzen bij de leveranciers en bij het uitvoeren van nacalculaties.
Je zorgt voor een vlekkeloze administratieve opvolging in ons eigen ERP/CRM-systeem.
Naast het hunten naar nieuwe klanten hebben wij ook nog heel wat bestaande klanten die we graag in de watten leggen.
Je zorgt ervoor dat zij door onze klantvriendelijkheid voor ons blijven kiezen, door hen van een correcte service te voorzien.

Your profile

• Je hebt minstens een bachelor-diploma en affiniteit met techniek is een meerwaarde. Als kers op de taart kan je toch al enkele jaren werkervaring voorleggen.
• Je bent computervaardig genoeg om ons eigen CRM-/ERP-pakket aan te leren en MS Office kent voor jou geen geheimen.
• Je bent communicatief sterk en kan je vlot uitdrukken in Nederlands, Frans en Engels.
• Het moet jou niet gezegd worden dat onze klant enthousiast wordt van een vlotte persoonlijkheid, iemand die doorzet ook als het eens wat tegen zit maar bovenal gedreven is om samen als een team het bedrijf verder te laten groeien.

What do we offer?

Je komt terecht in een enthousiaste professionele KMO-omgeving waar collega’s geen nummer zijn. Hun DNA kan je het best omschrijven als dynamisch, gemotiveerd en met zin voor onderscheiding. Om deze eigenschappen na te streven kan je genieten van zowel interne als externe opleidingen. Bovendien is er een interessante verlofregeling waar je bovenop de standaard 20 dagen, 6 dagen extra ADV krijgt. Vanzelfsprekend is er een aantrekkelijk loonpakket voorzien in deze functie.

Jobrelated competences

  • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)
  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)
  • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Hasselt

Gulden Sporenplein 1 - 3500 Hasselt

+32 11 32 58 29

hasselt.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy